Deze weldadige gezichtsbehandeling geeft een diep gevoel van ontspanning als u uit de stoel opstaat. De behandeling begint met een heerlijk voetenbad afgestemd op uw dosha ( vata-pitta-kapha). Terwijl u geniet van het heerlijke warme water waarin de badsynergie uw dosha in balans brengt, wordt er contact gemaakt met het gelaat, hoofd en decolleté.

Er worden warme basaltstenen geplaatst onder uw rug, op uw buik, in uw handen en aan de zijkanten van uw hals. De warmte trekt naar binnen en verwarmt en ontspant uw lichaam. Vervolgens worden de bijbehorende halfedelstenen op de Chakra’s 3-4-5-6-7 gelegd. Dit heeft ook een diepe ontspannende en balancerende uitwerking. Tijd voor een heerlijke voetmassage.

Na de massage krijgt u tussen de tenen warme basaltsteentjes, zodat de tenen gaan spreiden en er ruimte ontstaat om stress en spanning af te voeren. Dit geeft een gevoel van vrijheid. De voeten worden ingepakt in een voetenzak en de warme stenen blijven de gehele behandeling zitten. Dan ondergaat u een oppervlakte reiniging, peeling, dieptereiniging en worden uw wenkbrauwen geëpileerd. Vervolgens ontvangt u de gezichtsmassage. Deze is vooral gericht op de marmapunten in het gelaat. Deze zijn verbonden met organen, zenuwen en bloedsomloop. De massage wordt manueel uitgevoerd en met rozenkwarts pennen. De rozenkwarts heeft een rustgevende, balancerende werking en de vorm van de pennen heeft een afvoerende werking.

Ook wordt het gelaat nog met warme basaltstenen gemasseerd en vindt er een drukpuntmassage op het hoofd plaats. De spieren van de hals krijgen ook nog een afvoerende massage met warme basaltstenen. De massage wordt met een bij uw huidtype passend serum gedaan, zodat de huid meteen een bad met werkstoffen ondergaat en uw huid een enorme oppepper krijgt. Vervolgens komt het heerlijke masker, waarbij er ook weer stenen op uw gelaat worden geplaatst. U geniet nog even heerlijk verder. Na een tijdje worden de geplaatste basalt en halfedelstenen rustig, licht masserend verwijderd.

Als het masker is verwijdert wordt er een oogcrème en bijpassende dagcrème aangebracht. Tot slot wordt er een warm basaltsteentje op uw schilklier geplaatst en wordt u uit de diepe ontspanning terug gehaald door het tikken met een andere steen op de geplaatste steen op de schildklier. Dit stimuleert ook de thymusklier. U wordt langzaam rechtop gezet zodat het bloed weer naar uw voeten kan zakken en u heerlijk uitgerust op kunt staan. Na een lekker kopje thee verlaat u de salon uitermate uitgerust met een goed verzorgde huid, en kunt er weer een tijdje tegen.

Duur behandeling: +/- 90 minuten

Samengevat:

 • voetenbad
 • neerleggen van de warme basaltstenen en de halfedelstenen op de chakra’s
 • oppervlaktereiniging met milk en lotion
 • voetmassage en het plaatsen van warme basaltsteentjes tussen de tenen
 • indien nodig ontharen met hars
 • peeling
 • dieptereiniging (verwijderen comedonen, talg, milia)
 • wenkbrauwen epileren en modeleren
 • massage gelaat met rozekwartspennen, warme basaltstenen en manueel
 • masker
 • afsluiten met dagcrème en oogcrème