Een lang gekoesterde wens

In 1992 heb ik de opleiding schoonheidsspecialiste voltooid. Met veel plezier heb ik jaren een salon aan huis gerund. Wegens plaatsgebrek werd ik genoodzaakt dit te stoppen en vervolgens richtte ik mijn aandacht op nieuwe zaken. Ik werd gediplomeerd Drogist en werkte enige jaren in de Drogisterij/Parfumerie branche. Maar telkens als ik een klant uitgebreid advies had gegeven over huidverzorging begon het te kriebelen: daar lag mijn hart… Sinds 2005 richt ik me echter weer 100% op de schoonheidssalon. Met instituut SURYA wordt een lang gekoesterde wens werkelijkheid.

Ik werk in de salon met het vooraanstaande merk Lakshmi dat gericht is op huidverbetering. Een internationaal vooraanstaand hoogwaardige productlijn exclusief voor de schoonheidssalon, 100% puur natuur, dierproefvrij, bio-eco gecertificeerd.

Uitbreiding van mijn specialisaties

Verder ben ik een gepassioneerd masseur en heb ik me gespecialiseerd in Oosterse massages. Mijn passie voor de massages en de behandelingen zijn voelbaar in de behandelingen die ik geef.

In 2012 ben ik de opleiding Pedicure begonnen om mijn werkgebied uit te breiden en om te voldoen aan de vaak gestelde vraag of ik mijn klanten ook met hun voeten kan helpen. Deze opleiding heb ik in 2014 met een diploma afgesloten. Zodoende kunt u ook terecht bij mij voor een basispedicurebehandeling.

Ook ben ik een gepassioneerd yogi. Dat houdt in dat yoga een onderdeel van mijn dagelijks leven is. Mijn passie en kennis deel ik graag in mijn yogalessen. Meer hierover onder specialisaties.

Voel je goed

SURYA is voor iedereen: jong en oud, man, vrouw en kind. Ik nodig u van harte uit om kennis te maken met instituut SURYA. Kom en ervaar zelf hoe het is om jezelf te verwennen en je goed te voelen.

Tot ziens in mijn salon. U bent van harte welkom !

Monique Cuijpers


Een kijkje achter de schermen

lakshmi-logo-wit-klein
partner-logo01
provoet-wit
proefdiervrij
eco-bio-wit
recycle-wit