Wenkbrauwen zijn een belangrijk onderdeel van het gelaat

De kleur en vorm moeten goed bij het gezicht passen. Wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte de gezichtsuitdrukking. Als je de wenkbrauwen zelf gaat verzorgen lijkt dit in eerste instantie niet zo moeilijk, maar eenmaal aan het epileren geslagen is het voor veel mensen moeilijk om te weten waar ze moeten beginnen, hoe breed de wenkbrauw moet worden, wanneer ze moeten stoppen en of dat ene haartje nog wel of niet weg moet.

Symmetrische wenkbrauwen
En heb je dan de ene klaar dan komt de uitdaging om de andere hetzelfde te krijgen. Zeker zo belangrijk. Eenmaal klaar valt het toch vaak tegen. Zo vaak dat veel vrouwen er niet aan durven beginnen.

27 jaar ervaring met wenkbrauwen
Ik ben hier voor opgeleid, heb inmiddels 27 jaar ervaring en kan dit probleem dus prima voor jou oplossen. In mijn behandelingen is het epileren en modelleren van de wenkbrauwen inbegrepen, maar het kan ook als losse behandeling.

De gezichtsuitdrukking die bij je past
Dan is het na een bezoek van mijn salon een kwestie van bijhouden zodat je tussen twee afspraken in er goed verzorgd en sprekend uit blijft zien. Bij een nieuwe afspraak maak ik het dan professioneel weer helemaal in orde en kun jij wederom 6 weken vooruit. Op deze manier heb jij altijd de juiste gezichtsuitdrukking die bij jou past.

Contact of afspraak maken

lakshmi-logo-wit-klein
partner-logo01
provoet-wit
proefdiervrij
eco-bio-wit
recycle-wit