Zo blij !

Zo blij dat de contactberoepen open mogen. Monique belde me afgelopen week om een afspraak in te plannen. Nou reken maar dat ik meteen klaar stond. Pedicure eerst en een week later de heerlijke Silk Secret zichtsbehandeling. Nog 3 nachtjes slapen…….

SUPER TEVREDEN !

Ik ken Monique al jaren van de heerlijke ayurvedische gezichtsbehandelingen. Deze week ben ik naar haar Yin Yoga les gegaan. Wat blijkt ? Dat kan ze ook al zo goed ! Mijn uiterlijke en innerlijke schoonheid komt helemaal naar boven bij haar. Ik ben een beetje flabbergasted……..

MOEDERDAG

Vandaag ontving ik de nieuwsbrief met de geweldige moederdagaanbiedingen. Ik heb meteen besteld, want ik zat me net te bedenken wat ik onze moeders zou geven. Supermooie aanbiedingen en dan wordt het ook nog eens mét een extra cadeau op moederdag bezorgd. Zoals altijd ontzettend klantvriendelijk. Zo ken ik Monique ook en ik wil haar graag steunen in deze bizarre coronatijd. Ik ga de nieuwsbrief ook nog rond laten slingeren hier in huis, want wie weet word ik zo zelf ook nog verrast op 10 mei.

KLANKSCHALENSESSIE

Wat een geweldige,diepe, intense ervaring. De klanken van de schalen, drums, rainsticks en mega gong drongen diep in mijn ziel door en brachten balans, heling en tevredenheid. Voor herhaling vatbaar.

geen stress

Wat een geluk dat Monique de sinterklaas- en kerstcadeau’s ingepakt klaar heeft staan. In alle drukte hoefde ik nu alleen nog maar te kiezen wat ik mee wou nemen. Dat scheelde een hoop stress. Ik lag deze keer extra relaxed in de behandelstoel.

PEDICURE

Ik was voor de 1ste keer bij Monique voor een pedicurebehandeling. Ik ben zeer tevreden omdat ze heel vakkundig en zeer precies is, goed advies geeft en heel vriendelijk en klantgericht is. Ik ben op mijn (hoge) leeftijd al bij meerdere pedicures geweest, maar Monique had ik toch al veel eerder willen vinden. Top !

BLIJ

Ik ben zo blij dat ik vandaag weer mag komen. Altijd weer alle aandacht van Monique en op en top huidverzorging met de heerlijke behandelingen. Deze keer had ik de Silk Secret Facial: heeeeerlijk ! Ik verheug me al op de volgende keer.

THAISE ONDERBEEN- EN VOETMASSAGE

Wat een aparte ervaring ! De massage omvat de voeten en onderbenen t/m de knie, duurt ongeveer 45 minuten en voelt alsof ik een complete lichaamsmassage heb ondergaan. Monique legt me uit dat dat komt doordat er zoveel drukpunten en meridiaanbanen worden gestimuleerd die verbonden zijn met de rest van het lichaam. De passie, liefde en kennis van Monique heb ik nog dagen gevoeld. Ik kom zeker terug.

SJIEKE YOGA

Wauw ! Dit is echt sjieke yoga die jij geeft. Zo fijn. Top !

YOGA

Vandaag weer een heerlijke yogales van Monique gehad. Ik ben altijd de hele dag nog super ontspannen. Zo fijn….!

Ze vertelde dat ze zaterdag 25 mei a.s. yogalessen gaat geven op de Libelle Zomerweek op het strand. En laat ik nou net met mijn dochter in de planning hebben om daar ook naar toe te gaan. Hoe leuk is dat ? We kijken er naar uit.

Ongelooflijk !!

Ongelooflijk dat ik kon vergeten hoe heerlijk een gezichtsbehandeling door de magische handen van Monique was. Dankjewel Monique om me er weer aan te herinneren 👍😀Surya laat je stralen !!!

Beautyconcept

Bovenstaande behandeling is een heerlijk, totaalconcept waar ik iedere keer op terug kom.

Mijn huid goed verzorgd, en diverse heerlijke massages. Ik ga daarna ontspannen en verwend de deur weer uit !

Monique doet dat perfect 😃

AROMA HERBAL OIL MASSAGE

Wat een cadeautje die gratis massage van de Black Friday actie. Heerlijk 75 minuten gelegen in de prachtige salon terwijl de zachte, vaardige handen van Monique met iedere beweging de ontspanning groter maakten. Ik heb zo genoten. En dat ontspannen gevoel heeft nog dagen nagesudderd. Dit ga ik zeker vaker doen.

PEDICURE

Gisteren weer bij Monique geweest voor een pedicure,

zoals altijd zeer tevreden , neemt de tijd, heel klantvriendelijk, gastvrij, heerlijke zachte voetjes weer, genoten.

 

Heerlijk !

Heerlijke Schoonheidsbehandeling bij Monique gehad.

Bij de behandeling word je geheel ontspannen door de heerlijke Aromatische geuren.

En Fijne Massage’s

Echt een aanrader.😴

 

VOETJES WEER MOOI

De heerlijke pedicure door Monique was weer zo fijn. Nagels weer kort, droge velletjes en eeltplekjes verdwenen en nog een korte voetmassage. Ik loop weer op wolkjes.

Genoten van Black Friday

Deze week de heerlijke Aroma Herbal Oil lichaamsmassage van de Black Friday aanbieding gehad. Het was weer geweldig en heerlijk ontspannend. Echt een aanrader. Dankjewel Monique.

Reünie

Elkaar na 37 jaar weer treffen tijdens een klassenreünie. Wat blijkt ? Monique heeft een prachtige schoonheidssalon ! Gelijk een afspraak gemaakt voor een Thaise onderbeen- + voetmassage. Dat is genieten ! Je keert huiswaarts met een heerlijk ontspannen gevoel……

Heerlijk

Wat een fijne behandeling heb ik weer gehad bij instituut Surya, uitgevoerd door Monique. Deze keer had ik gekozen voor het beautyconcept met de hotstone + kristallen. Wat een weldadige warmte van de stenen, schoon huidje en fijne massage. Afgesloten met een lekker kopje thee.

Welk beautyconcept ga ik de volgende keer doen? Dat wordt moeilijk kiezen, want ze zijn allemaal erg fijn.

 

 

 

 Pedicure

Mijn voeten zijn weer top verzorgd ! Dankjewel.

PURE VERWENNERIJ

Ben al jaren trouwe klant bij Surya en het is iedere keer weer een feestje om er naar toe te gaan. De beautybehandelingen zijn heerlijk ontspannend.

Ik kan het iedereen aanbevelen. Het is pure verwennerij voor jezelf.

Zeker een aanrader

Gezellig ochtendje, heerlijke pedicure! Dankjewel, zeker een aanrader!

Heerlijke massage gehad

Vandaag een heerlijke massage gehad. Liefst ga ik morgen weer terug.

Heerlijke geuren en structuren

Vandaag een kennismaking is pakket met ayurvedische producten bij Monique gekocht, ik kijk er nu al naar uit om vanavond mijn gezicht te reinigen en een crèmetje op te doen, heerlijke geuren en structuren